Concerten

Concerten

Live pianoconcert in je eigen woonkamer 

Hou je van ontspannende pianomuziek en wil je je familie en/of vrienden een speciale avond bezorgen? Ik kom met veel plezier mijn composities bij jou thuis spelen. Heb je geen piano staan? Geen probleem, ik kan mijn digitale piano meenemen. Het wordt een avond die je niet snel zal vergeten! 


Ook kan je zelf een concert organiseren in je woonkamer waarbij je kaarten verkoopt. Ik zal dan het concert ook op mijn website plaatsen en via social media hier aandacht aan schenken. Dan kan dus iedereen komen. 


Wil je meer informatie, Stuur me een bericht!


Livemuziek bij je yoga- of meditatielessen 

Regelmatig geef ik ligconcerten met mijn eigen composities. Deze zijn zeer meditatief en daardoor ook erg geschikt voor yoga- en meditatiesessies. Wil je mij boeken voor livemuziek tijdens een van je sessies? Dan kan ik ook intappen op de energie die er op dat moment is en daarbij improviseren. Of wie weet komen we samen tot andere ideeën. Stuur mij dan een berichtje, dan sparren we er samen over. 


Ligconcerten

De toenemende haast en stress in onze maatschappij zorgt de laatste jaren voor een opvallende tegenbeweging, een zoektocht naar plekken van rust, bewustzijn en soms ook meditatie. Ligconcerten en stilteconcerten zijn hiervoor heel geschikt. Ik speel mijn eigen neo-klassieke pianostukken. Soms minimalistisch en op andere momenten aangevuld met een synthesizer en een looper. De muziek heeft naast klassieke invloeden ook veel popelementen in zich. Zijn pianostukken zijn kleine instrumentale gedichten waar elke luisteraar zijn of haar eigen gevoel in kan vinden. Kom even helemaal tot rust bij de fijne pianoklanken, die hij uit zijn (digitale) piano tovert. Het concert duurt ongeveer een uur. Meestal worden zelf matjes, kussentjes en een dekentje meegenomen.

KUUB2019